Zonder geld de zomer in

Zonder geld de zomer in

De zomervakantie staat voor de deur en heel wat Nederlanders gaan op vakantie, maar wat als je daar het geld niet voor hebt? Er zijn thuis ook heel wat manieren om je te vermaken in de vakantieperiode. En dat kan (bijna) gratis! 

Je moet vooral een beetje creatief nadenken om gratis leuke dingen te kunnen doen. Gelukkig is er heel wat mogelijk. Stap bijvoorbeeld op de fiets en ga naar een bos of park in de buurt. Neem wat lekkere dingen mee voor onderweg en geniet van de omgeving. Misschien zijn er ook wel leuke dingen te doen bij jou in de buurt, bijvoorbeeld het bezoeken van een plaatselijke boer.

Bij je eigen huis kun je natuurlijk ook veel leuke dingen doen. Zet een zwembadje op in de tuin, houd een watergevecht, organiseer een barbecue of ga lekker kamperen in de eigen achtertuin. Zeker voor kinderen is dit ontzettend leuk om te doen. Vergeet vooral niet lekker uit te rusten en maak een plakboek van alle leuke dingen die jullie in de zomer gedaan hebben. Zo is het net alsof jullie ook op vakantie zijn geweest!

Fotocredits:
Rosti Mepal Blog

Share This