Zondag 15 maart reis je gratis met NS

Zondag 15 maart reis je gratis met NS

NS is al jaren sponsor van de Nederlandse Boekenweek. In deze week krijg je bij aankoop van een boek een gratis Boekenweekgeschenk. Maar het wordt nog mooier: op zondag 15 maart reis je ook nog eens gratis met de trein op vertoon van dit gratis boek. 

Bij besteding van €12,50 aan boeken krijg je tot en met zondag 15 maart een gratis boek. Dit jaar is dat het Boekenweekgeschenk De zomer hou je ook niet tegen van Dimitri Verhulst. Dit boek gaat over Pierre, een zestiger, die een vijftienjarige gehandicapte jongen ontvoert naar de Provence. Hier vertelt hij de jongen over de liefdesrelatie die hij met zijn moeder had, over haar kinderwens en zijn twijfels over zijn rol als vader. Maar hij moet ook vertellen hoe deze relatie ten einde kwam en de verstandelijk gehandicapte jongen uiteindelijk werd verwekt.

Dit boek kun je dus helemaal gratis krijgen en het is zelf mogelijk om er gratis mee door heel Nederland te reizen voor een dag. Leuk als je nog van plan bent een ver tripje te gaan maken, want zo´n dagkaart van de NS is normaal meer dan vijftig euro waard. Tel maar uit je voordeel!

Share This