Zoek je nog een leuke bijbaan?

Zoek je nog een leuke bijbaan?

Heb je een parttime baan en zou je best wat bij willen verdienen? Of werk je wel veel, maar vind je het leuk om iets voor jezelf te doen? Help dan mee met het schrijven van teksten voor het internet. Dit is een bijbaantje dat iedereen kan doen! 

Een bijbaantje dat je op ieder moment dat het jou uitkomt kan doen, dat klinkt ideaal, maar is het dat ook? Wanneer je schrijven leuk vindt, is het een hele leuke manier om wat extra geld te verdienen. Vooral omdat je helemaal zelf mag weten waar je over schrijft.

Welke eisen worden er gesteld?

Om te kunnen beginnen met het schrijven voor internet, zul je de Nederlandse taal goed moeten beheersen. De vaardigheden van het schrijven zul je snel genoeg onder de knie krijgen, maar gevoel voor taal is een vereiste. Daarnaast moet je natuurlijk leuke onderwerpen kunnen verzinnen om over te schrijven.

Wat verdien je?

De verdiensten van dit baantje zijn heel moeilijk vooraf te bepalen. Je kunt van enkele euro´s tot tientallen of honderden euro´s per maand verdienen. Dit is allemaal afhankelijk van de populariteit van je artikelen. Je krijgt betaald aan de hand van de kliks op advertenties van mensen die jouw artikel lezen. Hoe meer bezoekers je dus hebt, hoe meer je verdient. Het fijne is wel dat je gewoon blijft door verdienen voor de stukjes die je hebt geschreven, of je die maand nou nog extra schrijft of niet. Zo kun je jarenlang inkomsten hebben van het werk dat je nu levert.

Aanmelden

Lijkt het je wel wat om geld te verdienen met schrijven? Je kunt je via deze link aanmelden en meteen beginnen!

Fotocredits:
Meiden van de Marketing

Share This