Zo koop je kleding voor weinig geld

Zo koop je kleding voor weinig geld

Zo nu en dan wat nieuwe kleding is wel zo leuk, maar het kan flink wat geld kosten. Gelukkig zijn er ook goedkope manieren om aan nieuwe kledingstukken te komen. Zo kun je regelmatig je garderobe blijven verfrissen. 

Korting

Wanneer je in gewone winkels koopt, kun je het beste gaan winkelen zodra de sale begint. Maar ook buiten de sale lukt het soms om wat korting te scoren, bijvoorbeeld als een kledingstuk een klein beetje kapot is. Vaak kun je dit gemakkelijk zelf weer maken en bespaart het toch een paar euro.

Tweedehands

Via Marktplaats of de kringloopwinkel bij jou in de buurt koop je heel goedkoop tweedehands kleding. Veel kleding is nog in goede staat en soms merk je niet eens dat het tweedehands is. Je kunt op deze manier tientallen euro´s besparen.

Ruilen 

Kleding ruilen is ook slim om zo nu en dan weer wat nieuws in de kast te kunnen hangen. Dit kun je met vriendinnen doen of bijvoorbeeld met je zus of je moeder. Het is fijn wanneer je iemand kent die dezelfde maat en smaak heeft als jij, zo kunnen jullie je kleding delen en heb je eigenlijk twee keer zo veel.

Fotocredits:
Fashion Blog

Share This