Wees voorzichtig met klantenkaarten

Wees voorzichtig met klantenkaarten

Je hebt vast – net als heel vrouwelijk Nederland – een grote verzameling klantenkaarten in je portemonnee. Tenslotte lijkt je portemonnee zo heel wat en bovendien geven al die leuke kaartjes je allerlei kortingen.

Maar let op: Winkels geven echt geen klantenkaarten weg om jou blij te maken. Natuurlijk snappen ze ook wel dat hun klanten meer gaan besteden op het moment dat ze daar hogere kortingen voor kunnen krijgen. Veel klantenkaarten werken namelijk aan de hand van een puntensysteem, hoe meer je koopt, hoe meer punten dat oplevert.

Wanneer je een klantenkaart bij Kruitvat hebt, is het natuurlijk verstandig om daar je spullen te kopen in plaats van vergelijkbare winkels als Etos en DA. Dat is natuurlijk prima, want je geeft het geld toch wel uit. Je bent pas verkeerd bezig als je producten gaat kopen die je normaal niet zou kopen, alleen omdat je er korting op krijgt of meer punten verzamelt. Wees dus voorzichtig met klantenkaarten en schaf ze alleen aan wanneer je echt vaak bij de winkel komt. Zo voorkom je dat je meer geld uit gaat geven dan je normaalgesproken zou doen.

Fotocredits:
Cherry Blush

Share This