Waarom gaan vrouwen voor een man met geld?

Waarom gaan vrouwen voor een man met geld?

Rijke mannen hebben het over het algemeen wat makkelijker als het om vrouwen gaat. Als hun uiterlijk niet zo mee zit, weten ze vaak alsnog de mooiste vrouwen te scoren. Waarom? Omdat ze geld hebben!

Vrouwen schijnen nou eenmaal een zwak te hebben voor mannen met geld. Dit heeft meerdere redenen. Ten eerste zijn vrouwen evolutionair gezien altijd op zoek naar de beste vader voor hun kinderen. Een man met geld kan het leven een stuk makkelijker maken en daarom ook meer voor hun kinderen betekenen. Bovendien hebben mannen met geld dit (meestal) niet voor niks. Ze zijn intelligent, hebben een talent, een goed zelfvertrouwen of een bepaalde flair.

Daarnaast willen mensen graag beter worden van een relatie. Een rijke man zal eerder opzoek gaan naar een hele knappe vrouw, tenslotte heeft hij al geld zat. Een leuke vrouw heeft graag een man met geld en aanzien, omdat ze hier zelf ook beter van wordt.

Maar uiteindelijk is echte liefde natuurlijk niet met geld te koop. Mannen met geld zijn misschien aantrekkelijker, niemand kan op tegen de liefde van je leven (al dan niet met schulden).

Fotocredits:
Bigbeefco

Share This