Voordelig online kleding shoppen

Voordelig online kleding shoppen

Shoppen is leuk en kleding hebben we nooit genoeg, maar met onze lange werkdagen en drukke weekenden is het nog wel eens lastig om een moment voor een uitgebreide shopsessie te vinden. Minstens zo leuk en een stuk gemakkelijker is online shoppen. Maar hoe doe je dit zo voordelig mogelijk?

Budget

Het online kleding uitkiezen gaat makkelijk aangezien je in een mum van tijd heel wat verschillende kledingstukken aan je voorbij ziet komen terwijl je lekker lui op de bank hangt. Helaas is het zo ook heel verleidelijk om teveel te kopen, zeker als je bij een relatief goedkope webwinkel aan het shoppen bent. Stel vooraf een budget op en houd je hier ook aan.

Kortingscodes

Webwinkels willen reclame maken en daarom zijn er vaak acties. Google voor je gaat bestellen even op kortingscode en dan de naam van de webwinkel, wellicht bestaat er nog een code waarmee je wat korting kunt krijgen. Dat is altijd mooi meegenomen.

Verzendkosten

Het nadeel van online winkelen is dat je verzendkosten moet betalen. Veel webshops hebben echter een keer in de paar weken een actie waarbij je gedurende een paar dagen geen verzendkosten hoeft te betalen. Houd dit goed in de gaten, want het kan je zo vijf euro schelen!

online shoppen2

Vind je het wel echt leuk?

Wanneer je kledingstukken gearriveerd zijn, is het belangrijk om kritisch te kijken. Vind je het wel echt leuk? Die broek zag er misschien fantastisch uit op het model van de site, maar zeg nou zelf, lijk je er niet een beetje dik in? Omdat je de kleding al in huis hebt, is het soms moeilijk om te beslissen dat het toch niet bij je past. Vaak verdwijnt het kledingstuk in de kast en trek je het nooit meer aan, dat is natuurlijk zonde! Denk je dat je het weinig zal dragen? Stuur het dan gewoon terug.

Retourneren

Bij alle webwinkels mag je producten zonder opgaaf van reden binnen een bepaalde periode retourneren. Maar let wel even op de voorwaarden. Sommige webshops betalen de verzendkosten voor jou of komen het product zelfs weer ophalen, maar in een enkel geval zul je zelf voor deze kosten opdraaien. Wel fijn om te weten voor je gaat bestellen.

Fotocredits:
Kleding Styliste
Hebbu

Share This