Vijf leuke bezigheden die geen geld kosten

Vijf leuke bezigheden die geen geld kosten

Het leven is helaas vaak erg duur, maar gelukkig zijn er ook genoeg leuke dingen te doen die geen geld kosten. Dus heb je even niets te doen of heb je zin in een gezellig uitje? Grijp dan niet meteen naar je portemonnee, maar probeer een van de volgende activiteiten.

Online cursus

Wil je je kennis bijspijkeren, maar heb je geen geld voor een opleiding of thuisstudie? Probeer dan eens via internet een gratis cursus te volgen. Youtube heeft bijvoorbeeld ook een hele verzameling informatieve filmpjes waar je zelfs een taal mee kunt leren.

Foto’s

Foto’s op Facebook zijn leuk, maar een tastbaar fotoalbum is nog veel leuker. Dus verzamel een stapel foto’s en ga lekker aan het knippen en plakken.

DIY

Kan je huis wel een opknapbeurt gebruiken, maar heb je er eigenlijk geen geld voor? Ga dan zelf aan de slag met een paar leuke do it yourselfs van internet. Kijk bijvoorbeeld eens op Pinterest voor een flinke dosis inspiratie.

Je eigen spa

Een dagje sauna is wat prijzig, maar je kunt ook gewoon je eigen spa in de badkamer creëren. Maak je eigen scrub met zout of suiker, olijfolie en eventueel wat druppeltjes geur- of kleurstof. Doe wat badschuim in bad, smeer een maskertje op je gezicht en je kunt genieten!

Koken

Koken is misschien niet je favoriete bezigheid, maar als je een keer wat langer de tijd hebt, kan het heel leuk zijn om recepten uit te proberen. Dus blader je kookboeken door, speur het internet af of ga zelf creatief aan de slag met de inhoud van je koelkast.

Fotocredits:
By Aranka

Share This