Verdien geld met de merkkleding van je kind!

Verdien geld met de merkkleding van je kind!

Merkkleding is natuurlijk hartstikke leuk, maar het is wel jammer dat kinderen er zo snel uitgegroeid zijn. Gelukkig kun je ook geld verdienen door de kleding die jouw kind te klein is door te laten verkopen. Zelf tweedehands merkkleding kopen is natuurlijk ook een mogelijkheid. 

De site VintyKids heeft zich gespecialiseerd in tweedehands merkkleding voor kinderen. Wanneer je kleding via deze site wilt verkopen, kun je een gratis tas aanvragen. Deze tas is al gefrankeerd, dus je kunt hem (gevuld met jouw kleding) gratis weer terug sturen. Vervolgens maakt VintyKids foto’s van de kleding en wordt het online gezet. Wordt één van jouw kledingstukken verkocht? Dan krijg je de helft van de opbrengst.

VintyKids stelt hoge eisen aan de kleding die ze online zetten. Zo moeten kledingstukken nog helemaal mooi en schoon te zijn. Bovendien accepteren ze alleen kleding van goede merken zoals Abercrombie & Fitch, Lacoste en Gap. Wil je zelf merkkleding voor je kind kopen, maar vind je nieuw toch een beetje te duur? Je kunt heel wat geld besparen door de kleding bij VintyKids te bestellen.

 

Share This