Studieboeken verkopen

Studieboeken verkopen

Je studiejaar is afgelopen of je hebt je hele studie afgerond. Sommige boeken kun je misschien nog wel gebruiken, maar anderen zul je nooit meer lezen. Dan is het verstandig om ze zo snel mogelijk te verkopen, zodat je er nog wat geld voor terug kunt krijgen.

Helaas zijn studieboeken duur, maar dat is ook de reden waarom er zo’n grote markt is voor tweedehands studieboeken. Handig voor jou, want dan kom je zo weer van je oude studieboeken af. En eigenlijk is het heel makkelijk. Er zijn verschillende sites waar jij je boeken te koop aan kunt bieden. Op Bol.com kun je bijvoorbeeld aangeven in welke staat je boek is en er een prijs voor vaststellen. Vervolgens kunnen mensen jouw boek kopen en stuur jij het op. Het geld krijg je vanzelf op je rekening.

Een andere manier is het terugverkopen van je studieboeken aan de boekwinkel. Dit kan bijvoorbeeld bij Study Store. Je typt het ISBN-nummer in op de site en zij bepalen voor jou hoeveel het boek waard is. Vervolgens kun je de boeken komen inleveren in de winkel en ontvang je het geld. Helaas worden alleen nieuwe boeken aangenomen waarvan nog geen herziene versie is verschenen.

Dus kijk nog maar eens goed in die boekenkast, staat er iets tussen wat je eigenlijk niet meer nodig hebt? Dat zou namelijk wel eens een hoop geld waard kunnen zijn!

Fotocredits:
Studieboeken Verkopen

Share This