Reclametrucjes waar je niet in moet trappen

Reclametrucjes waar je niet in moet trappen

Aanbiedingen zijn natuurlijk hartstikke leuk en je kunt er een hoop mee besparen, maar dan moet je het wel slim aanpakken. Er zijn namelijk ook zat reclametrucjes die je uiteindelijk alleen maar geld kosten. Zorg ervoor dat je daar niet intrapt! 

Spaaracties

Spaaracties zijn hartstikke leuk. Als je voor een bepaald bedrag koopt of je een specifiek product aanschaft, krijg je hier spaarpunten bij of een gratis cadeautje. Niets mis mee natuurlijk! Alleen kijk wel uit dat je niet extra veel uit gaat geven om maar aan dat bedrag te kunnen komen. Supermarkten hebben veel van dit soort acties. Het is natuurlijk niet erg om iets meer houdbare producten te kopen die je later toch wel gaat gebruiken, maar koop geen dingen die je normaal ook niet koopt.

Kortingsacties

Kortingen lijken heel aantrekkelijk. Zeker bij sites zoals Groupon lijken de kortingen enorm. Let hier echter wel mee op. In veel gevallen wordt namelijk een veel hogere prijs gebruikt waarop het kortingspercentage gebaseerd is. Het kan goed zijn dat een andere (web)winkel dit product standaard voor zo´n lage prijs verkoopt. Laat je dus niet gek maken door enorme kortingspercentages, kijk eerst even hoeveel je er bij andere aanbieders voor betaalt.

Tweede halve prijs

En dan nog zo´n leuke actie: tweede halve prijs of 2 + 1 gratis. Fijn natuurlijk om wat korting te krijgen, maar veel mensen zijn al snel geneigd twee producten te kopen terwijl ze er eigenlijk maar één nodig hebben. Toch jammer als je meer koopt dan je uiteindelijk gaat gebruiken.

Fotocredits:
Centercon

Share This