Nu ook je geld terug via pinnen

Nu ook je geld terug via pinnen

Soms heb je een bepaalde aankoop gedaan waar je thuis toch niet helemaal tevreden over bent. Wanneer je het terug brengt naar de winkel kreeg je tot nu toe waarschijnlijk je aankoopbedrag in contant geld terug betaald. Dit gaat echter veranderen. 

Het is ook eigenlijk wel een beetje gek, je betaalt met de pinpas maar krijgt vervolgens contant geld terug. Dit is voor jou niet handig omdat je dat geld niet meer terug op je rekening krijgt, maar ook voor winkels is het niet prettig. Tenslotte moeten ze op deze manier altijd voldoende cash in de kassa hebben. Daarom is nu een andere manier voor het terugbetalen van geld bedacht.

Als je gepind hebt bij het betalen van het product, kun je heel gemakkelijk via je pinpas het aankoopbedrag weer terug krijgen. Tenminste, als je klant bent bij Rabobank, ING of ABN AMRO. Deze banken maken het nu namelijk mogelijk om op deze manier je geld retour te krijgen. Je stopt je pas in de pinautomaat, de winkelier geeft het aankoopbedrag aan en een dag later staat het op je bankrekening geschreven.

Fotocredits:
Reformatorisch Dagblad

Share This