Mannen vinden ons shopverslaafd

Mannen vinden ons shopverslaafd

De modewebsites Fashionchick en Men Today deden een onderzoek naar het shopgedrag van zowel mannen als vrouwen. Wat blijkt? Mannen vinden ons shopverslaafd en vrouwen vinden dat vriendlief best eens wat vaker nieuwe kleren mag kopen. 

Een opvallend resultaat? Nee, niet echt. Want zeg nou zelf, bij jullie zal dit niet veel anders zijn. Een groot deel van de vrouwen vindt het fijn om regelmatig nieuwe kleding te kopen, terwijl hun man het liefst één keer per jaar een stapel shirts en broeken bij elkaar shopt. Mannen vinden dan ook dat wij te veel geld uitgeven aan kleding en schoenen. Vrouwen daarentegen hebben liever dat hun man wat vaker het winkelcentrum in zou duiken. Ze vinden dat hij te weinig geld aan zijn uiterlijk besteedt.

Met kerst hijsen we ons maar wat graag in nette kleding. Ongeveer 97% van de vrouwen vindt dat je je dan feestelijker moet kleden dan normaal. Een derde koopt ook echt ieder jaar weer iets nieuws om aan te trekken tijdens de feestdagen. Opvallend is dat slechts de helft van de mannen iets bijzonders aan doet voor de kerst. Nog geen tien procent van de mannen koopt iets nieuws voor deze dagen.

Bron:
Fashionchick

Fotocredits:
Women´s Health

Share This