Make-up kost bakken met geld

Make-up kost bakken met geld

Ga jij ook de deur niet uit zonder een dikke laag foundation, mascara, eyeliner en een gloss op je lippen? Veel vrouwen kopen iedere maand een hele lading make-up en dat is natuurlijk niet gratis. Make-up kost ons dan ook bakken met geld.

Er zijn verschillende onderzoeken verschenen, maar het blijft moeilijk om precies te berekenen wat een vrouw tijdens haar leven uitgeeft aan make-up. Uit alle onderzoeken blijkt dat we in ieder geval enkele duizenden euro’s uitgeven aan lipsticks, oogschaduw, mascara en andere mooi makers. Gemiddeld zouden vrouwen ongeveer €10.000 euro aan make-up uitgeven tijdens hun leven.

Ja, dat is even schrikken. Toch is het niet verstandig om dan maar hele goedkope merken te gaan kopen zodat je minder geld kwijt bent. Goedkope make-up is meestal slechter voor je huid en de kwaliteit zal het niet halen bij een duurdere variant. In plaats daarvan kun je overwegen wat minder te gebruiken. Als je je huid bijvoorbeeld even met rust laat, zul je merken dat je foundation veel minder snel nodig hebt omdat je huid beter kan herstellen en zo op een natuurlijke manier mooier wordt. Verwen je gezicht zo nu en dan met een lekker maskertje en je kunt flink minderen met de make-up. Scrub je lippen eens per week met een mix van suiker en honing. Je zult merken dat ze voller en roder worden en je helemaal niet meer zoveel verzorgingsproducten en lipstick nodig hebt. Zo kun je toch nog wat besparen op die hoge kosten!

Fotocredits:
New Fashion Lifestyle

Share This