Leuke manieren om een cadeaubon te geven

Leuke manieren om een cadeaubon te geven

Soms heb je werkelijk geen flauw idee wat je iemand voor zijn of haar verjaardag moet geven en besluit je dan maar om een cadeaubon mee te nemen. Of je gaat naar iemand toe die toch alleen geld wil hebben. Hoe kun je dit op een leuke manier geven?

Een cadeaubon is een beetje saai, maar gelukkig zijn er heel wat manieren om er toch wat leuks van te maken. Tegenwoordig zijn de meeste cadeaubonnen als pasje te krijgen. Je kunt natuurlijk alleen het pasje geven, maar het is misschien wel leuk om er een beetje meer moeite voor te doen.

Wat voor cadeaubon ga je geven? Probeer hier inspiratie door op te doen. Een tegoedbon voor een manicure of pedicure is leuk met een flesje nagellak erbij en als je een bon voor een sportzaak geeft, kun je hier iets bij doen wat met sport te maken heeft.

Cadeaukaart geven2_PlanetfemCadeaukaart geven_Geld_Planetfem

 

iTunes cadeaubonnen zijn ook populair de laatste tijd. Het is leuk om zo´n bon cadeau te geven met een paar oortjes erbij.

Cadeaukaart geven3_Geld_Planetfem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besteed ook wat aandacht aan de verpakking. Koop een leuk tasje om de kaart in te doen of pak hem in met een vrolijk papiertje. Geef je een kaart cadeau om kleding te shoppen? Koop er dan bijvoorbeeld een portemonnee bij waar je de kaart in kunt doen. Met een beetje creativiteit wordt het al snel heel leuk.

Cadeaukaart geven4_Geld_Planetfem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotocredits:
She Knows

 

Share This