Kies je voor de hoogste spaarrente?

Kies je voor de hoogste spaarrente?

Gister schreven we al over de lage rentes die grote banken geven op spaargeld. Het is dus aan te raden om je spaargeld naar een andere bank te verhuizen, maar voor welke bank kies je dan? Ga je voor de hoogste rente, of spelen ook andere zaken een rol?

De kans is groot dat je nu je spaargeld bij de bank hebt staan waar jij ook je betaalrekening hebt. Dit hoeft echter niet, je kunt ook voor een andere bank kiezen. Op deze site is het mogelijk om spaarrentes van verschillende banken met elkaar te vergelijken. Zo kun je gemakkelijk de hoogste rente eruit pikken.

Alleen er zijn meer zaken die een rol kunnen spelen bij het kiezen van de juiste bank. Ten eerste moet je een bank vertrouwen als je er al jouw zuurverdiende centen heen stuurt. Daarnaast hebben sommige banken speciale goede doelen die ze steunen of zijn ze op een andere manier afwijkend van de rest. Neem daarom even de tijd om je te verdiepen in de verschillende banken. Kies een bank met een hoge rente, maar ook een bank die bij je past.

Fotocredits:
BNR

Share This