Het is vandaag Fiets Naar Je Werk Dag

Het is vandaag Fiets Naar Je Werk Dag

Heel wat mensen stappen dagelijks in de auto om vervolgens in de spits naar hun werk te rijden. Jammer, want het is juist zo gezond om te fietsen. Daarom is het vandaag Fiets Naar Je Werk Dag. Laat jij ook een dagje de auto staan? 

Naar je werk fietsen is heel goed voor je. Het blijkt zo te zijn dat mensen die naar hun werk fietsen minder vaak ziek zijn dan mensen die de auto nemen. Het is goed voor je conditie, maar ook voor het milieu en je portemonnee. Heel wat redenen dus om wat vaker de fiets te pakken en de auto te laten staan.

Vandaag is een goede dag om er mee te beginnen, want het is vandaag nationale Fiets Naar Je Werk Dag. Joep en Eva van QMusic geven het goede voorbeeld door vanuit het huis van Joep in Weert naar de studio in Amsterdam te fietsen. Wel in drie dagen, want het is een tocht van maar liefst 160 kilometer.

Lijkt het jou ook wel wat om een betere conditie te krijgen zonder dat het veel extra tijd kost? Of zou je wel wat minder geld kwijt willen zijn aan de benzine? Kies dan ook wat vaker voor de fiets!

Fotocredits:
Dokter Online

Share This