Goedkope moederdagcadeautjes

Goedkope moederdagcadeautjes

Zondag 11 mei is het weer zo ver, op deze dag mag je je moeder eens extra verwennen. Moeder zijn is namelijk niet altijd even gemakkelijk en ze heeft vast ontzettend veel voor je over gehad tijdens jouw leven. Ook als je wat minder geld te besteden hebt, kun je een moederdagcadeautje regelen.

Ontbijtje op bed

Niet heel origineel, wel een echte verwennerij. Maak een lekker ontbijtje op bed voor je moeder. Broodjes, een eitje, vruchtensapje; wat zal ze er van genieten! Woon je niet meer thuis en kun je ook niet blijven slapen of ’s ochtends vroeg langskomen? Dan is een uitgebreide zelfgemaakte lunch misschien een idee.

Foto

Als moeder vind je je eigen kinderen natuurlijk de mooiste mensen van de hele wereld. Je doet haar dus vast een plezier met een foto van jou of jullie samen. Het is helemaal leuk om de foto in te lijsten in een (zelfgemaakt) fotolijstje.moederdag strand

Uitje

Het is ook altijd leuk om een dagje weg te gaan met je moeder. Er zijn genoeg gratis activiteiten te bedenken zoals een lekkere wandeling aan het strand, een bezoekje aan een fort of kasteel of het bezoeken van een tentoonstelling.

Thee

Welke moeder houdt er nou niet van thee? Maak thuis je eigen High Tea met verschillende zoetige en hartige hapjes of maak een mandje voor haar met een of twee leuke kopjes en wat theezakjes. Goedkoop, maar hartstikke leuk.

Filmavondje

Geen geld voor de bioscoop, maar is je moeder wel dol op films? Regel dan thuis een leuke film en zorg voor popcorn en wat lekkers om te drinken.

moederdag spa

Spa

Hetzelfde geldt natuurlijk voor een spa. Geen geld om naar een duur welnessresort te gaan? Dat kan je thuis ook! Zorg voor een lekker voetenbadje, een maskertje, bruisballen en nagellakjes, zodat jullie lekker kunnen tutten samen.

DIY

Ben je een creatief typetje? Ga dan lekker zelf aan de slag. Beschilder een canvasdoek of maak je eigen scrubzout voor je moeder.

 

Fotocredits:
Jumbojetje
Liefdesfoto
DIY Cozy Home

Share This