Goedkoop reizen met de trein

Goedkoop reizen met de trein

Reizen met de trein kan ontzettend duur zijn, maar wanneer je het slim aanpakt, ben je er weinig geld voor kwijt. NS heeft namelijk een heleboel nieuwe voordelige abonnementen waarmee je korting krijgt aangepast op jouw wensen.

Zo kun je bijvoorbeeld een voordeelurenabonnement nemen waarmee je een jaar lang buiten de spits en in het weekend met 40% korting reist. Je betaalt hier jaarlijks slechts vijftig euro voor, dus in een paar ritjes heb je het geld er al weer uit.

Maak je veel vaker gebruik van de trein? Dan is een dal vrij abonnement misschien een optie waarmee je voor bijna honderd euro onbeperkt kan reizen in de daluren en het weekend. Ook in de spits kun je korting krijgen op je reizen voor €25 euro per maand.

Kies een abonnement dat bij je past en bespaar op deze manier veel geld. Met de auto kost niet alleen brandstof veel geld, ook het onderhoud van je auto is niet gratis. Daarnaast is reizen met de trein een stuk milieuvriendelijker en kun je ook nog wat doen tijdens je reis.

Share This