Goedkoop naar Disneyland

Goedkoop naar Disneyland

In de wintermaanden gaan er heel wat mensen naar Disneyland Parijs toe. Dit prachtige pretpark is dan ook zeker een bezoekje waard. Helaas betaal je flink wat geld voor een dagje of zelfs meerdere dagen Disney. Op deze manieren kun je geld besparen. 

In december zijn veel mensen vrij en zijn de twee Disneyparken omgetoverd tot een winters sprookjeslandschap. Het is dus zeker een leuke periode om er dan heen te gaan, maar ook duur. Hoe kun je dan toch geld besparen?

Toegangskaartjes

Je kunt kaartjes kopen bij het park zelf, maar hier ben je veel meer voor kwijt dan wanneer je vooraf via de site reserveert. Er zijn ook vaak acties zoals drie voor de prijs van twee. Je kunt dan drie dagen lang onbeperkt beide Disneyparken in en uit lopen en betaalt voor twee dagen. Ga je slechts één dagje? Kijk dan of je doordeweeks kunt gaan. Het is niet alleen fijn dat het dan wat rustiger is, het bespaart je ook geld. Op drukke dagen zijn de losse tickets namelijk duurder dan op rustige dagen.

Hotel

De Disneyhotels zijn natuurlijk prachtig, maar kosten ook een vermogen. In plaats daarvan kun je beter een hotel nemen dat iets verder van het park ligt. Bij metrostation Val d´Europe heb je bijvoorbeeld een aantal mooie hotels die een stuk goedkoper zijn. In een paar minuutjes ben je met de metro in het Disneypark.

Eten en drinken

Eten en drinken in het park is flink prijzig. Neem daarom zelf lunch en tussendoortjes mee. Bij Val d´Europe is een groot winkelcentrum met een enorme supermarkt. Je zou hier lekkere broodjes en drinken kunnen halen om veel kosten te besparen.

Fotocredits:
Pixabay

Share This