Geld verdienen op internet: mails en enquêtes

Geld verdienen op internet: mails en enquêtes

Op internet kun je op veel verschillende manieren geld verdienen, zo ook met het lezen van mails en het invullen van enquêtes voor bedrijven. Je zult er niet snel heel veel geld mee verdienen, maar het is wel gemakkelijk, het kan vanuit huis en na een tijdje heb je best wat bij elkaar gespaard.

Online enquêtes

Je kunt je aanmelden op ontzettend veel sites om enquêtes in te vullen voor verschillende bedrijven. Hoe werkt het? Je meldt je aan op de site en krijgt vervolgens mails van verschillende bedrijven. Op sommige mails hoef je alleen maar te klikken en dan verdien je al geld (niet veel, maar toch), bij andere mails moet je ook een enquête invullen. Dit kost ongeveer tien minuten en je verdient hier uiteraard meer geld mee dan wanneer je alleen op een mail hoeft te klikken.

Wat verdien je?

Geld verdienen op deze manier gaat niet heel erg snel. Je krijgt vaak een aanmeldbonus van €1,- of €1,50 en daarna ongeveer een cent per mail die je leest. Het invullen van enquêtes gaat sneller, hier krijg je €0,50 tot €2,00 per keer voor. Je inkomsten sparen zich op en wanneer je een bepaald bedrag hebt bereikt, bijvoorbeeld tien of twintig euro, dan kun je het laten uitbetalen op je bankrekening. Het kan soms een paar dagen duren, maar het bedrag wordt echt gestort.

Waar kan ik me aanmelden?

Euroclix

Bij Euroclix kun je zowel mails ontvangen als enquêtes invullen. Hiermee verdien je clix die je kunt laten omzetten in geld. Hoe langer je door blijft sparen, des te meer je krijgt voor je clix. Zo kun je voor 1000 clix €10,- krijgen, maar voor 2000 clix al €25,-. Het geld wordt op je bank gestort.

Moneymiljonair

Bij Moneymiljonair verdien je in de vorm van parels. Op het moment dat je 1.000.000 parels hebt verdiend, krijg je €12,50 uitbetaald. Naast mails en onderzoeken kun je ook op de site geld verdienen door bingo te spelen of spelletjes te doen.

Gekkengoud

Samen met Euroclix en Moneymiljonair hoort Gekkengoud bij de betrouwbaarste spaarprogramma’s op internet. Gekkengoud is wel heel anders dan de andere twee, omdat het hier letterlijk een gekkenhuis is. Je krijgt een cent per mailtje en kunt ook spelletjes spelen op de site. Vanaf tien euro kun je je laten uitbetalen.

Opinieland

Opinieland werkt alleen met onderzoeken en dit is zeer prettig voor de mensen die geen zin hebben om veel mailtjes te ontvangen. Je meldt je aan op de site en gaat alleen naar de site op het moment dat jij zin hebt een enquête in te vullen. Over het algemeen verdien je per enquête vijftig cent, maar dit wil ook nog wel eens oplopen tot €1,- of €2,-. Je kunt je laten uitbetalen in cadeaubonnen zoals een VVV-bon, Douglascadeaukaart of een bon voor Bol.com. Op de site kun je zien welke bonnen je allemaal kunt krijgen, er is genoeg keuze!

Aanmelden?

Lijkt het je wat om je aan te melden bij een van deze sites? Het is ontzettend gemakkelijk en kost weinig tijd. Wel is het zo dat je niet moet verwachten in een keer bergen met geld te verdienen, het zal best een tijdje kunnen duren voor je wat opgespaard hebt. Kun je dat geduld wel opbrengen? Dan is geld verdienen op internet misschien wel iets voor jou.

Foto credits:
Snel Geld Verdienen Blog

Share This