Geld verdienen met winkelen

Geld verdienen met winkelen

Geld verdienen met winkelen; het lijkt te mooi om waar te zijn. Maar het kan echt! Je kunt namelijk een aardig zakcentje verdienen als mystery shopper. Je winkelt, rapporteert en verdient hiermee geld. Makkelijker kan niet toch?

Als mystery shopper bezoek je in opdracht winkels en koop je een bepaald product. Soms moet je het personeel extra testen door specifieke dingen te vragen of te doen. Vervolgens maak je een rapportje over de service van de winkel. Het kan ook zijn dat je kijkt naar de aankleding van de winkel, opstelling van de rekken of de vriendelijkheid van het personeel. Aan de hand van een vragenlijst beoordeel je de winkel op deze punten en na afloop krijg je hiervoor betaald.

Als mystery shopper ben je niet in dienst van een bedrijf, maar werk je als freelancer. Het bedrijf biedt klussen aan op hun site en jij kan hierop reageren als je de klus graag wilt doen. Je hoeft het dus alleen te doen wanneer jij tijd over hebt. De vergoeding voor een bezoek varieert van €10,00 tot €45,00. Soms moet je verplicht een aankoop doen in de winkel, dan is de vergoeding voor het bezoek hoger dan wanneer je dit niet hoeft te doen.

Lijkt het je wel wat? Neem dan eens een kijkje op www.multi-value.com.

Foto credits:
Icaimi

Share This