Geld besparen op een nieuwe inrichting

Geld besparen op een nieuwe inrichting

Of je nou uit huis gaat, verhuist of gewoon helemaal klaar bent met je oude interieur, een nieuwe inrichting is duur. Zeker wanneer je het hele huis van nieuwe meubels moet voorzien, kan dit aardig in de kosten lopen. Op deze manier bespaar je toch nog wat geld!

Marktplaats

Het ligt voor de hand, maar natuurlijk is Marktplaats in dit geval je beste vriend. Je kunt hier de mooiste spullen vinden en allemaal voor een goed bedrag. Let er wel even op dat je niet iets heel goedkoops koopt, wat je vervolgens honderd kilometer verderop moet ophalen waardoor de kosten inclusief benzine opeens alsnog heel hoog worden.

Kringloop

Winkelen bij de kringloop is bijna een sport. Tussen alle troep moet je namelijk proberen dat ene fantastische voorwerp te vinden dat prachtig zal staan in jouw huis. Maar het voordeel is dat het je bijna niks kost. En bovendien heb je iets unieks wat je niet snel in een ander huis tegen zult komen. Heb je zelf nog veel oude meubels? Die kun je natuurlijk ook gewoon naar de kringloop brengen.

Goedkope winkels

Er zijn een heleboel goedkope winkels waar je nieuwe producten voor een zeer lage prijs kunt krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Action en Ikea? Bij Ikea kun je een Ikea Family Card aanschaffen waarmee je nog eens extra voordeel krijgt. Action heeft iedere week leuke aanbiedingen die dan voor een weekje nóg goedkoper zijn. Natuurlijk heeft iedereen veel spullen van deze winkels en daarom is het ook niet echt origineel meer. De truc is dan ook om deze producten te combineren met unieke spulletjes en als het mogelijk is de meubels een beetje op te pimpen. Hoe? Nou bijvoorbeeld zo!

 Inrichting Ikea kastje

Dit kastje is voor €24,95 te koop bij Ikea. De kast zelf is erg saai, maar je kunt er gemakkelijk iets leuks van maken. Je hoeft hem alleen even goed te schuren en in de juiste kleur te verven. Vervolgens kun je de knoppen op het kastje vervangen of bijvoorbeeld in een contrasterende kleur verven.

 Inrichting Ikea blikjes

Deze simpele blikjes met magnetische achterkant zijn voor €3,99 per drie stuks bij Ikea te krijgen. Je kunt er originele wanddecoratie van maken door de helft van het deksel er af te snijden en het bakje te vullen met steentjes of aarde en wat plantjes.

 Inrichting Ikea tafeltje

Een tafeltje voor €17,95 (Ikea) is natuurlijk geen geld. Wel een beetje jammer dat iedereen dit tafeltje al heeft. Met een leuk kleurtje en wat kleine plankjes maak je er echter een unieke salontafel van.

Het meeste geld bespaar je door creatief om te gaan met alle mogelijkheden. Combineer zoveel mogelijk producten om een unieke en vooral goedkope inrichting te krijgen.

Share This