Geld besparen: het leukste servies maak je zelf

Geld besparen: het leukste servies maak je zelf

Natuurlijk wil je niet alleen maar saaie mokken in huis hebben en als je een cadeautje geeft die bijvoorbeeld net uit huis is, kies je ook niet het goedkoopste exemplaar uit. Toch kun je heel leuk servies maken voor weinig geld.

Servies kan heel goedkoop zijn, maar is dan meestal ook verschrikkelijk saai. Soms is het juist zo leuk om een unieke en originele mok cadeau te geven alleen mag het niet teveel kosten. Je kunt natuurlijk een aantal stuks servies van Blond Amsterdam aanschaffen voor een niet zo fijn prijsje, of je maakt voor een paar euro je eigen servies.

DIY thee en koffie

Nee, je gaat natuurlijk niet zelf aan het pottenbakken. Koop gewoon simpel servies bij Ikea, Action of Hema, en pimp dit op je eigen manier. Zo maak jij je eigen unieke mokken, borden of kommetjes. Dit kan heel makkelijk met een stift die geschikt is voor servies. Je schrijft of tekent en bakt het servies vervolgens ongeveer 30 minuten in de oven. Op deze manier kun je je zelfgemaakte kopje gewoon afwassen of zelfs in de vaatwasser stoppen!

Tip: Heb je nog een leuk en goedkoop cadeautje nodig voor een bruidspaar, je beste vriendin of je moeder? Maak een pakketje met twee zelfgemaakte kopjes, een aantal theezakjes of koffiepads en verpak het in transparant folie met een lintje. Dit kost nog geen vijf euro en het is heel origineel!

Fotocredits:
A Beautiful Mess

Share This