Europa’s beste winkelsteden

Europa’s beste winkelsteden

Shoppen kunnen vrouwen ontzettend goed en ook in tijden van crisis wordt er heel wat geld over de balk gesmeten. Maar waar kunnen we die zuurverdiende euro’s dan het beste uitgeven? Dit zijn de leukste winkelsteden in Europa.

Londen

Londen is een heerlijke stad om een goedgevulde portemonnee mee naartoe te nemen. Je vindt hier zowel de exclusieve warenhuizen met dure merken als kleinere boetiekjes. Heb je wat minder geld te besteden? Breng dan een bezoekje aan de Primark. Het nieuwe warenhuis One New Change heeft alle grote merken en het ligt bovendien in hartje Londen. Vanuit Nederland vlieg je al in een klein uurtje naar de Engelse hoofdstad. Als je dit buiten de vakantieperiode doet, betaal je er ook weinig geld voor.

Barcelona

Iets verder van huis, maar ontzettend leuk voor een stedentrip of vakantie is het Spaanse Barcelona. De grote modeketens zijn hier te vinden, maar ook voor goedkopere kleding zit je hier goed.

Antwerpen

Vanuit Nederland rijd je zo naar Antwerpen. De bekendste winkelstraat van deze Belgische stad is de Meir, waar je alle bekende winkelketens kunt vinden. Maar als je naar de Wilde Zee gaat, ontdek je ook alle kleine boetiekjes.

Parijs

Parijs is natuurlijk dé modestad van Europa en hier kunnen echte shopaholics hun hart ophalen. Kun je wel wat centen missen? Ga dan winkelen in de Champs-Élysées, met bekende modemerken als Chanel en Dior. Ook in de rest van Parijs kun je heerlijk winkelen en na een vermoeiende dag neerstrijken op het terras.

Fotocredits:
Fashion is my Drug

Share This