De klantenkaarten die je moet hebben

De klantenkaarten die je moet hebben

Natuurlijk willen we zoveel mogelijk voordeel en daarom is het ook verstandig om klantenkaarten en andere kortingspassen aan te schaffen. Dit zijn de klantenkaarten die je moét hebben om een heleboel euro’s te kunnen besparen.

Bonus

De meest bekende voordeelpas van Nederland is waarschijnlijk wel de bonuskaart van de Albert Heijn. Zonder dit blauwe pasje gelden de aanbiedingen van deze supermarktketen namelijk niet. Beetje jammer als je al die 1 + 1 gratis acties en kortingsstickers mist. Van de bonuskaart is ook een handige versie verkrijgbaar voor aan je sleutelbos. Zo heb je er altijd een bij je!

Airmiles

Airmiles is een spaarprogramma waarmee je punten spaart door je aankopen bij verschillende winkels zoals Etos, Albert Heijn en V&D, maar ook tijdens het tanken bij de Shell. Deze punten kun je omzetten in kortingen of leuke cadeaus. Ook kun je er een leuk dagje uit of reisje  mee financieren.

Klantenkaarten alles

Ikea Family

Je kunt gratis lid worden van de Ikea Family en zo van veel voordelen profiteren. Sowieso krijg je op vertoon van deze kaart een gratis kopje koffie of thee in het restaurant en daarnaast kun je gebruik maken van aanbiedingen op verschillende producten.

Kruidvat

Kruidvat heeft al ontzettend veel leuke acties op producten, maar je kunt ook nog eens een voordeelkaart van deze drogist aanvragen. Met deze kaart spaar je punten bij iedere euro die je besteed hebt en deze punten kun je om laten zetten in leuke cadeaus die je uit kunt zoeken op de site.

Fotocredits:
NRC
Cherry Blush

Share This