De goedkoopste decembercadeautjes

De goedkoopste decembercadeautjes

Eerder verscheen al een stukje over hoe je geld kunt besparen in de decembermaand. Dit kan onder andere door niet teveel uit te geven aan cadeautjes. Natuurlijk wil je wel wat leuks mee kunnen nemen, daarom zijn dit de leukste voordelige decembercadeautjes.

Wijn

Een lekkere fles wijn heb je al voor een paar euro, maar is natuurlijk wel een beetje saai om te geven. Geef je de fles aan een man cadeau? Maak er dan een mooi, persoonlijk etiket bij die je op de fles plakt. Koop een chic cadeautasje voor de fles (Action) en je bent klaar! Als de wijn voor een vrouw bedoeld is, kun je een mandje maken met de fles, twee wijnglazen en wat borrelnootjes erbij.

Thee

Is degene voor wie je het cadeau maakt niet zo gek op wijn? Maak dan een mandje met leuke theekopjes, verschillende smaakjes thee en een pakje koekjes. Verpak het geheel in transparant folie en je hebt een prachtig cadeau. Goedkope theekopjes (en wijnglazen) haal je bij Action.

Marktplaats

Kijk eens op Marktplaats, hier vind je heel veel goedkope spullen. Niet alleen tweedehands, veel mensen bieden ook nieuwe producten aan. Na de decembermaand kun je hier overigens ook heel goedkoop shoppen, omdat mensen dan al hun cadeautjes online zetten die ze toch niet zo leuk vonden.

Kerstcadeautjes2

DIY

Ga lekker zelf aan de slag om een cadeautje te maken. Brei een sjaal, schilder een mooi canvasdoek of versier een fotolijstje. Een persoonlijk, zelfgemaakt cadeau doet het altijd goed en kost nauwelijks iets.

Agenda

Het jaar loopt ten einde en dus is een nieuwe agenda altijd handig. Wel een beetje een saai cadeau misschien. Het wordt een stuk leuker wanneer je vast een datum prikt dat je wat leuks gaat doen met degene aan wie je het cadeautje geeft. Nodig hem of haar bijvoorbeeld uit voor een etentje bij jou thuis en schrijf dit vast in de agenda.

Receptenboekje

Verzamel de lekkerste recepten en maak hier een receptenboekje van. Doe alle recepten in een plastic hoesje, zodat ze niet vol met vetvlekken komen te zitten. Wil je toch ook nog een cadeautje kopen? Haal dan bij de Action of Blokker een kookboekrek voor in de keuken.

Fotocredits:
Janet Perez Eckles
Welke

Share This