De duurste Valentijnsdag

De duurste Valentijnsdag

Het is je vast niet ontgaan dat het vandaag Valentijnsdag is. Een romantische, maar ook vooral erg commerciële dag. Vind je een beetje over de top geen probleem? Dan koop je toch gewoon de allerduurste Valentijnkaart en verras je je geliefde met het duurste ontbijt dat je maar kunt krijgen?

De duurste Valentijnkaart werd al in 1891 verstuurd naar een Italiaanse prinses. De man die deze kaart stuurde, had veel voor haar over, want hij kostte maar liefst 250.000 dollar. Je vraagt je misschien af hoe een kaart ooit een kwart miljoen kan kosten. Het was dan ook niet zo maar een kaart, hij werd uit ivoor gekerfd.

The Daily Mail weet ook nog een leuke aanvulling voor bij deze kaart. De Britse Michelinster-chef Addam Simmonds kan een superluxe achtgangen ontbijt verzorgen voor iets meer dan zeventigduizend euro. Maar daar krijg je dan wel kaviaar, oesters en truffels voor, en alle waardering van je lief natuurlijk.

Iets minder geld te besteden? Een lief simpel kaartje en een etentje bij de plaatselijke pizzeria doen het vast ook goed! Happy Valentine’s Day!

Bronnen:
Nieuwsblad
Fizzling

Fotocredits:
Colleta’s Kitchen Sink

Share This