Bereik promotie met je bureau

Bereik promotie met je bureau

Een promotie kun je op heel veel verschillende manieren proberen te behalen. Maar pak het eerst eens simpel aan en begin bij je eigen werkplek. Je bureau helpt je met de volgende tips een eind op weg.

Bloemen

Veel mensen worden vrolijk van bloemen, zeker op koude winterdagen. Dus zet een lekker geurend boeket op je bureau neer en je zult zien dat mensen opeens veel vrolijker voor je staan. Ook ga je er zelf harder door werken. Bonus!

Promotie bureauMoodboard

Heb jij werk waar je veel inspiratie voor nodig hebt? Maak dan een moodboard op een plek waar je er steeds naar kunt kijken. Zo doe je inspiratie op en zul je nieuwe ideeën niet snel vergeten.

Als thuis

Waarschijnlijk breng je doordeweeks meer tijd door op je werk dan thuis en het is dan ook belangrijk dat je je werkplek gezellig maakt, zodat het voelt als thuis. Zo ga je met veel meer plezier naar je werk en zit je beter in je vel.

Houd het netjes

Eigenlijk heel logisch, maar toch lijken veel mensen het te vergeten of er gewoon veel moeite mee te hebben. Iedereen werkt beter op een opgeruimde en geordende werkplek. Jij dus ook! Bovendien laat een bureau veel over jou zien. Je wilt toch niet dat je baas denkt dat je een chaotische werknemer bent?

Fotocredits:
The Perfect You
Cosmopolitan

Share This