Begin vast met je Sintinkopen!

Begin vast met je Sintinkopen!

Sinterklaas is nog niet in het land aangekomen, maar de supermarkten liggen al wel een tijdje vol met kruidnoten, pepernoten en chocoladeletters. En ook de zwarte pieten discussie is al lekker op gang. Misschien moet je er nog even niet aan denken, maar toch is het verstandig vast na te denken over je Sintinkopen. 

Stress

Heb je kinderen? Dan zul je waarschijnlijk ieder jaar druk zijn met de inkopen voor pakjesavond. Maar ook veel mensen zonder kinderen vieren dit feest met vrienden. Heel leuk en gezellig natuurlijk, maar al die cadeautjes kosten een hoop geld en leveren vaak veel stress op.

Dat ga jij dit jaar anders aanpakken! Hoe? Door nu vast te beginnen. Je kunt veel beter goedkope cadeautjes scoren door er tijdig aan te beginnen. Eigenlijk zou je het hele jaar door vast Sint cadeautjes kunnen verzamelen.

Aanbiedingen

Zie je ergens een goede aanbieding? Fijn! Dan kun je daar meteen gebruik van maken. In de weken rond Sinterklaas zijn er veel aanbiedingen, maar soms worden prijzen ook verhoogd omdat ze inspelen op de vraag. Je kunt dus beter al wat eerder fijne aanbiedingen vinden en zo met korting je cadeautjes kopen.

Online

Kijk ook zeker eens online. Vlak voor Sinterklaas heeft dit weinig zin meer omdat het altijd een aantal dagen duurt voor je het pakje in huis hebt en niet altijd alles in voorraad is, maar als je op tijd begint, kun je hier zeker gebruik van maken. Via sites als Marktplaats kun je leuke tweedehands cadeautjes krijgen. Voor jonge kinderen heeft dit hetzelfde effect als wanneer je een vermogen uitgeeft aan de nieuwste spulletjes.

Chocoladeletters

Het is ook slim om vast wat chocoladeletters in huis te halen. Natuurlijk kun je die over een aantal weken ook nog kopen, maar hoe dichter je bij pakjesavond komt, hoe groter de kans is dat de letter die jij moet hebben overal is uitverkocht!

Fotocredits:
Pixabay

Share This