8 side hustles waarmee je geld kunt verdienen

8 side hustles waarmee je geld kunt verdienen

We willen allemaal wel wat meer geld op onze bankrekening. een manier om meer geld te verdienen is om opzoek te gaan naar een side hustle. In deze post heb ik een lijstje met 8 manieren samengesteld om geld mee te verdienen.

Bijles

Een goede manier om wat meer cash bij te verdienen is om bijles te geven aan andere mensen  in iets waar jij goed in bent. Misschien ben je goed in wiskunde, speel je een instrument of spreek je een tweede taal. Er zijn genoeg mensen die veel baat hebben bij de informatie die jij bezit en daarom ook bereid zijn om goed geld te besteden.

Uber 

Ben je 21 jaar of ouder? Heb je je rijbewijs en een auto?  En woon je in de randstad? Dan kun je werken bij Uber. Uber is een geweldige side hustle omdat je zelf aangeeft wanneer je wilt werken en hoe je betaald krijgt, dit kan wekelijks of zelfs dagelijks. Je kunt passagiers maar ook eten bezorgen (met Ubereats).

Bloggen 

Als je het leuk vind om te schrijven en graag een zakcentje bij wilt verdienen kun je beginnen met bloggen. Dit kun je voor bijvoorbeeld een bedrijf doen, maar je kunt ook je eigen blog starten en vandaar je blog zien groeien.

Studie boeken verkopen 

Iedere student weet dat  studieboeken duur zijn. Het zou daarom erg fijn zijn als je er nog wat geld voor kan verdienen. Je kunt je boeken verkopen op bijvoorbeeld Marktplaats, Ebay of je kunt op het prikbord in je eigen universiteit een notitie prikken.

Online enquêtes

Enquêtes invullen is een populaire manier om online een beetje geld te verdienen, bedrijven willen graag weten wat mensen over  een bepaald product denken. Bij sites zoals Panelwizard krijg je per vraag die je beantwoord 10 cent. Voor het invullen van een enquête maak je dus al enkele euro’s. Het is erg snel en gemakkelijk maar levert niet heel veel geld op. Wel is het leuk om de verveling tegen te gaan.

Verkoop je notities

Dit is ideaal als je nog een student bent en graag nog wat bij wilt verdienen voor de notities die je sowieso al maakt. Je kopieert je notities en  verkoopt die aan andere studenten bijvoorbeeld voor het examen seizoen. Niet alleen kun je geld verdienen je zult vast ook andere studenten beter leren kennen en wie weet ontstaat er wel een vriendschap.

Word een figurant 

Je kunt je aanmelden bij een uitzendbureau om een figurant te worden. Dit is een geweldige manier om geld te verdienen zonder er veel voor te hoeven doen. LET OP! Uitzendbureaus vragen wel een  beetje van je verdiende salaris zo maken zij weer geld. Als je dit echt niet wilt moet je er voor zorgen dat je goed oplet in je omgeving bezoek de schouwburg in jouw stad, of de theaterclub op school.

Verkoop oude kleding

Je hebt vast wat kleding in je kast staan die je nooit draagt. Een miskoop, niet helemaal jouw stijl of je bent er uit gegroeid. Een manier om je kast op te ruimen en nog wat  bij te verdienen is om je oude kleding te verkopen. Dit kun je bijvoorbeeld doen op de Vinted app. Dit is een app waar je oude kleding kunt kopen ( voor een lagere prijs) ruilen of verkopen, super handig!Share This